Way Up (teenageklub)

Way UP er en åben klub for alle teenagere i alderen 11 år og frem til tidspunktet hvor de går ud af folkeskolen. WayUp mødes hver mandag i tidsrummet 18.00-20.00 i kirkens kælder, hvor lokaler er indrettet særligt til børn og unge.

Ungdomsgruppen

I Apostolsk Kirke Aalborg har vi en ungdomsgruppe. Vi er ca. 17-26
år. Vi er en del af kirken, og vi elsker at være sammen; både med hinanden og med gæster. Vi mødes til en række events med forskelligt udtryk og indhold.

Find vores gruppe på Facebook “Ung på Hadsundvej 75”.

Huddle-grupper

Huddle-grupper er mindre grupper, der mødes i hjemmene hver anden onsdag aften for at hjælpe hinanden til at udleve troen på Jesus og være der for hinanden.

Vi tror på, at gudstjenesten om søndagen har en særlig betydning for vores åndelige liv, men det er ikke altid her, vores personlige behov for fællesskab og nogle at vandre sammen med, bliver mødt. Derfor har vi huddle-grupper.

Huddle-gruppernes indhold kan være forskellige alt efter alder, interesser mm. Nogle grupper er specielt rettet mod småbørnsfamilier, andre mod unge eller ældre. Men fælles for dem alle er, at nærhed, venskab og fællesskab er nøgleord.

Ønsker du at være med i en huddle-gruppe eller at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bøn

Bønnesamling hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9-10 i kirken.

Vi tror på, at der er kraft i bøn, og at bøn er det redskab, som får Gud til at strække sin hånd ud til hjælp og indgriben i vores liv. Vi vil gerne være en menighed, der prioriterer bøn højt.
Alle, der måtte have interesse, er velkomne til at bede sammen med os. Du er også velkommen til at kontakte os med ting eller personer, du gere vil have, at vi beder for.

Seniorcafeen

Foredrag, hygge og venskab for dig, der er 50+.

Seniorcaféen er et månedligt arrangement, som primært er for dig, der nærmer sig eller er i den 3. alder. Men alle er velkomne! Vi bruger en eftermiddag på at synge, hygge, drikke kaffe og høre spændende mennesker fortælle om deres liv.
Et par gange om året tager vi på udflugt sammen, og et af højdepunkterne er vores årlige julefrokost.

HVOR OG HVORNÅR?
Seniorcaféen er den 1. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.00 i kirken.

Menighedskoret

Menighedskoret er for modne mennesker, der holder af at synge.

Vi mødes, fordi vi kan lide at synge og være sammen som fællesskab. Repertoiret består af ældre kristne sange samt danske sange fra højskolesangbogen. Koret synger i Apostolsk Kirke Aalborg, ved forskellige arrangementer i andre Apostolske Kirker, samt i en række forskellige kirker i Nordjylland.

Hvor og hvornår?
Menighedskoret mødes hver anden onsdag.

Menighedslejr

I september tager vi på menighedslejr. Det er en fantastisk weekend med hygge, lovsang, fællesskab og inspiration fra himlen. Lejren holdes på Aalborg Efterskole, som ligger i et naturskønt område.