Gudstjeneste

Søndag formiddag mødes hele kirken for at være sammen om troen på Jesus og fællesskabet med hinanden.

I Apostolsk Kirke i Aalborg er en gudstjeneste lig med fællesskab – både med Gud og med hinanden. Samtidig bærer vores gudstjenester præg af humor og åbenhed, moderne rytmisk musik og relevant og klar forkyndelse. Alle er hjerteligt velkomne til at deltage.

Gudstjenesterne bliver afholdt hver søndag kl. 10.30-12.00 i kirken.

Kirke for børn

I vores kirke elsker vi børn! Derfor laver vi også et særskilt tilbud til både små og større børn i forbindelse med gudstjenesten. Læs mere om Børne- og Juniorkirke her.

PULS

PULS er et arrangement for alle, som føler et tilhørsforhold til menigheden og ønsker at være koblet på det, der sker. PULS foregår onsdage fra 17.30-20 en gang om måneden. Vi spiser sammen, og derefter bliver der delt lidt om, hvad der sker i og omkring menigheden.

DNA

DNA er undervisningsaftener, som foregår onsdage fra 19.00-21.00 en gang om måneden. Vi bliver forkælet med sund og dybdegående undervisning ud fra bibelen. Temaerne skifter fra sæson til sæson.

Encounter

Encounter, er en lovsangsaften, som foregår ca. hvert halve år.
Vi tror på, at der ikke er noget bedre end Guds nærvær, og derfor har vi encounter. Udover lovsang er der plads til, at vi kan betjene hinanden gennem bøn og det profetiske. Vores håb er at se mennesker møde Gud, og at dét møde må skabe forvandling og give fornyet tro og liv.